frågestund

Vad är det bästa du vet? – att göra andra människor glada och få känna ren glädje själv.

Hur ser en dag ut för dig och hur skulle du vilja att den såg ut? – just nu håller mina rutiner på att ändras, rätt drastiskt! Förut var det ju att kliva upp på jobbet, arbeta ett pass, handla, laga mat/ta hand om disken och ta det lugnt i soffan. På en ledig dag tog jag den som den kom om jag umgicks med vänner, familj eller tog det lugnt. I dagens läge börjar jag att plugga och har även flyttat och inte helt infunnit mig i nya rutiner, men förhoppningsvis gör jag det snart!
Så som jag vill att en dag ska se ut? Jag skulle vilja vakna upp på morgonen, kunna dricka en kopp kaffe i sängen framför serie innan jag går upp och fixar iordning mig inför en härlig dag med härligt väder och underbara människor!

Vad är dina 3 bästa favoritsaker? – mobilen, min bil och datorn.suzuki

Vad jobbar du som/pluggar till? – jag pluggar till audionom. Jag började redan igår och det kändes bra då och hoppasatt det kommer fortsätta kännas bra.

Vilken är favoritårstiden och vad är det som gör att det är det? – jag är riktigt förtjust i hösten faktiskt. Fina löven på träden, jag älskar att det är rätt kyligt samt att det är rätt varmt ändå så att man kan variera med varma och gosiga kläder och en skinnjacka över en t-shirt. Jag älskar härliga promenader i höstens alla fina färger och jag gillar på ett sätt mörkret som lägger sig och att man får tända en massa ljus och dricka varmt.höst

Varför började du blogga? Har du tänat någon blogglön under tiden du bloggat? – nej, det har jag faktiskt inte gjort, utöver de pengar jag testade att köpa med via affilateslänkar! Jag har även bloggat sen jag var 14 år gammal.

Vart tror du att du befinner dig om 5 år? – om fem år är jag färdig utbildad audionom, jag och killen har åter flyttat till Stockholm där vi har köpt oss en lägenhet, jag jobbar som audionom och sambon som hundförare medan och förhoppningsvis har vi ett knyte i magen, utanför eller på G! Vi får heller inte glömma att om fem år har vi definitivt en hund även.

Vad är det bästa med att blogga? Och vilka bloggar läser du dagligen? – jag älskar att kunna få skriva av mig, läsa minnen och även lära känna underbara människor genom att läsa era bloggar och få kommentarer och skriva kommentarer till er! Jag läser de bloggar som har kommenterat på min blogg och de flesta som kommenterar ständigt är: Emma, Pauline, Nicole i flera års tid.

Har du något speciellt du vill uppnå i livet? – jag skulle vilja ta examen om tre år. Just nu är det min största grej att få göra och jag skulle kunna tänka mig starta egen firma som skulle vara oerhört roligt och lärorikt!

Din favorit mat en fredag? Pengar är inget hinder. – oj.. Lasagne alla dar i veckan!lasagne

Vilken är den bästa resan du gjort? – hm.. Måste nog ha varit London. Jag vart så förtjust i staden och jag tycker verkligen om den allra första utomlandsresan vi gjorde tillsammans!

Hur träffades du och din pojkvän? – vad roligt att få den här frågan!! På http://knaset.blogg.se har jag skrivit mycket om hur vi träffats, men faktiskt inte på knaset.com.
Jo, vi träffades via en hemsida som heter kamrat. Han hörde av sig, ville mer än gärna ha mitt nummer men jag var ”smartare” än så och gav ut min kik istället. Vi pratade där i några dagar och tillslut gav jag ut mitt nummer och vi pratade säkert i en hel vecka i telefon, flera timmar per dag, innan vi äntligen träffades i Gullmarsplan klockan 07:00 innan vi båda skulle till skolan, Efter den dagen kunde inte Niclas sluta få mig att le och jag och han kundeinte hålla ossborta ifrån varandra så att från och med den 7 december 2013 har vi varit oskiljaktiga, ett par, varandras halvor och jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan hans stöttande och underbaraste leende. Jag blev tokig redan den 6 december och blir bara mer och mer tokig för varje dag – verkligen en person jag älskar utav hela mitt hjärta!20180625_131807

Vem tar du med dig till en öde Ö och vem vill du absolut inte ta med dig? – jag tar med mig Niclas alla dar i veckan och den jag verkligen inte skulle ta med mig är en tjej jag har väldigt svårt med faktiskt.

 

14 reaktioner till “Frågestund del 2

  1. Hoppas det blir som svaret du skriver på vart du befinner dig om 5 år. Lät underbart. Det lät som om din pojkvän verkligen hade bestämt sig för dig redan från början 🙂

    Gilla

  2. Så kul att läsa 😀 Jag gillar också hösten 🙂 Hoppas du kommer trivas på din utbildning 😀 SV: åh jag älskar det, såå gott med skaldjur 🙂 Japp hon studerade på Örebro uni och hon verkar trivas bra nu när hon jobbar 🙂 dock valde hon vårdcentral framför sjukhus tydligen för att det enligt henne var bättre 🙂 Ja men absolut, det blir toppen 😀 kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s