Tio dagar kvar och sen fyller jag äntligen 22 år! Inte illa det. Imorgon börjar jag även skolan igen som är så himla spännande och så himla läskigt på samma gång. I helgen har det även skett mycket. I fredags vart jag tyvärr inringd för att jobba trotts att jag hade slutat på arbetet på onsdagen, men åkte iväg därifrån redan vid 13:00 så skönt att inte behöva gå tillbaka dit nu. Killen plockade upp mig i sin bil och vidare for vi iväg till Upplands Väsby för att köpa min älskade Zorro, vilket vi självklart gjorde! Blev knappt att bekanta mig med min älskade bil innan jag styrde den mot Örebro där jag nu befinner mig. Kom fram runt halv nio på kvällen där hela min familj, moster, tre kusinbarn och min äldsta kusin. Min morbror och kusin kom sent på natten till lördagen och inte mycket mer skedde den här dagen.jag i suzukisuzuki

Under lördagen mös jag tillsammans med kusinbarnen, brorsdottern och släkten. Jag tog även ut min bror, mina två kusiner och kusinbarnet på 2 år iväg till affären för att de skulle få känna på bilen, min mamma och pappa en omgång och sedan tog vi det lugnt på gården. Vi firade min älskade morfar som fyllde år under fredagen (78 år gammal!) och vi åt kräftor och västenbottenpaj till middag. Jag lekte även kurragömma med barnen och kvällen blev lugn med godis och tevetittande.jenny och sagah tårtjenny och mamma tårtatårtakakordante jenny mamma izokräftorixo

Idag så har jag mentalt förberett mig inför imorgon, tillsammans med mina föräldrar åkt till universitetet för att se allt live innan första dagen och sedan tagit det lugnt på gården och sagt hejdå till alla släktingar och familjen. Killen stannade kvar i några extra timmar, meckade med mormor och morfars Hyndai och fick faktiskt även igång den men väl på macken ville den inte fungera så äldsta kusinen med son fick komma dit och putta på bilen framåt haha. Lustigt att se faktiskt då vi inte hade tänkt att de skulle vara där! Efter att killen åkt har jag bara suttit i soffan och tittat på prison break, duschat och umgåtts med mormor och morfar. Blir middag, se på fler avsnitt och sedan blir det nog att lägga sig i min ”säng” och mysa inför morgondagen.chiliörebro universitetdante richard pappajaggchillan

8 reaktioner till “Min helg

  1. Låter som en härlig helg 🙂

    Hoppas första dagen i skolan varit bra! 🙂

    Jag är inte förvånad att ångesten kom, men den veckan jag haft, med feber, missat jobb, dödsfall och en helg med dålig humör hos mig, när jag egentligen vill vara glad och ha mysigt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s