frågestund

Vad har du för tankar om din framtid? – tankar kring min framtid är att jag nu ska börja studera, är klar 2021 och kommer förhoppningsvis älska mitt jobb och börja tänka på bilda familj tillsammans med min älskade sambo och flytta tillbaka till min älskade stad.

Vad fick dig att välja undersköterska yrket? – jag har alltid velat hjälpa andra människor. Jag har älskat det under hela min barndom och då jag blev 15 år och fick välja gymnasielinje var det en självklarhet att plugga till undersköterska. Det är ett tufft och tungt yrke, men har älskat det i alla år.20180827_065528.jpg

Vad är ditt drömresemål? – Italien, Rom. Har länge velat åka dit för att se på Colosseum och känns som om staden i sig är så himla fin!

När började du blogga och varför? – jag började blogga redan vid 14 års åldern, men mer seriöst vid äldre ålder och startade den här bloggen från knaset.blogg.se i mars. Jag älskar att skriva av mig, älskar alla minnen man sätter in på allas bloggar och älskar att man följer andras vardag och får andras härliga respons på min blogg.

Vad är det bästa/roligaste din kille har gjort mot/för dig under er tid tillsammans? – Hm.. Det finns så himla mycket han har gjort för mig. Men på senaste tiden som han har gjort något fint är att han gjorde en ordentlig och fin middag till mig med en brasa tänd. Det var så romantiskt och så fint! Det roligaste.. Oj, vi har helt klart varit tillsammans för länge haha. Roligaste kan jag inte komma på för tillfället, är galet glömskt..20180714_214552.jpg

Hur ska en bra bloggare vara? – Väldigt bra fråga.. Det finns inget rätt svar egentligen. Alla ska vara precis som dem själva vill och skriva vad de vill på sina bloggar.

Vad har du för intressen? – jag älskar att sjunga, läsa böcker och jag älskar att baka.

Vill du berätta lite om din bakgrund och vem du är? – jo men visst! Jag är en glad 21 årig tjej som bott i Stockholm i hela sitt liv. Jag har en sambo jag varit tillsammans med i 4 år och 8 månader och vi flyttade in tillsammans i en lägenhet centralt i Stockholm för 1,5 år sedan och trivs oerhört bra. Jag är en utbildad undersköterska och arbetat både inom äldrevårdsomsorgen samt på ett sjukhus men nu är det åter dags att börja plugga vidare som audionom. Jag har en brorsdotter som är 6 år, precis börjat skolan och jag är så stolt över henne!20180810_120647.jpg

11 reaktioner till “Svar på frågestunden – del 1

  1. Förlåt en dum fråga kanske men vad är Audinom? 🤷‍♀️
    Du verkar vara en helt underbar tjej så driven och fötterna på jorden 💞🌸

    Gilla

  2. Jag beundrar ditt val av yrke.
    Rom åkte jag till i våras. Besökte nog alla sevärdigheter som finns där under dom dagar jag var där. Intensivt men hur kul som helst. Ett tips bara om du åker till Rom. Hyr en guide som har bra kontakter för köerna till många sevärdigheter är enormt långa. Vår guide ordnade så vi fick gå före i köerna. Fantastiskt..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s