Då är dagen här. Idag är det mitt allra sista arbetspass kommen och jag längtar tills passet är över. Bjuds på hemma bakad kladdkaka från mig och sedan blir jag tillsammans med några andra kollegor avtackade idag. Det är sjukt spännande att det är sista dagen idag samtidigt som det är sorgligt. Sorgligt att jag kanske aldrig kommer få se några av dessa fina kollegor igen. Det är även sorgligt då min älskade brorsdotter igår fick reda på av sin pappa att jag nu ska flytta och sluta arbeta på mitt jobb – då blev hon väldigt ledsen förstås. Hoppas på att få träffa henne så mycket som möjligt iallafall!

Så då.. Även sista arbetspasset tillsammans med min älskade kusin. Har jobbat med han nu i ett helt år och det har varit det bästa året på hela dem här åren och jag älskar att han alltid funnits som ett stöd. Vi var väldigt nära varandra men i dagens läge är vi ännu närmre. Kommer sakna jobbet samtidigt som jag kommer älska minuterna då jag klär om och får gå härifrån. Hoppas på ett bra arbetspass och sen få mysa hemma med pojkvännen min!

44 reaktioner till “Last shift

  1. ÅH det är så sorgligt att sluta på ett jobb, även fast det är självvalt och man ofta har något spännande framför sig.
    Minns min sista dag på mitt förra jobb och jag grät så mycket! Vi skulle då flytta till Turkiet och jag var så glad över det men ledsen över att sakna alla mina kollegor, vänner och familj i sverige.

    Kram kram

    Gilla

  2. Kan förstå att det är jobbigt. Jag väntar på omplacering då vi alla ska bli det pga omstrukturering av min arbetplats och vissa har jag jobbat med i över 11 år. Kommer bli väldigt märkligt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s