I söndags var det en lugn dag för min del. Blev att jobba fram till 14:30 & efter det åkte jag hem, mös hemma med pojkvännen & njöt i soffan framför The Originals.

Idag har jag jobbat fram till 15:00, vilket har gått super bra & näst sista passet hittade jag galet skön arbetströja (kirurgtröja) som var mer anpassad för mig med min allergi. De jag har på intern medicin har givit mig fler utslag som ni kan se på bilden. Oh well, efter jobbet tränade jag lite & sen latat mig framför The originals och ska nu äta köttfärslimpa med brunsås & potatismos med min kära sambo. Lugn måndagskväll framför idol! ♡

8 reaktioner till “Nickel på arbetskläder

  1. Jobbigt att få utslag av jobbkläderna, måste vara riktigt irriterande. Så borde det ju inte vara tycker man. Men förutom det så låter det som en lugn och bra dag 🙂

    Sv: Ja, är så taggad på festen, men så nervös också. Aldrig anordnat någon större fest så är orolig över hur det kommer bli haha.

    Gilla

  2. Jobbigt att du får utslag !! 😩 sv: men åh va roligt alltid skönt med ny bil ju hoppas ni kommer trivas med den 😃 själv väntar jag på ny bil också 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s