Nu såhär inför studier var det dags för inhandling. Jag unnade mig lite nytt såsom: post-it man kan sätta på böckerna för att veta snabbt vilket kapitel man är på t.ex., ett pennskriv, tre pennor som är av bläck man kan sudda med (Denis valde lila, jag & Niclas svart & Emelie orange så jag alltid kan tänka på dem fina), tre block där det är med rutigt, linjerat & blankt papper & en almanacka jag ska skriva ned mitt kommande schema.

Jag är nöjd & allt är inköpt från Akademibokhandeln. Hoppas att allt går finemang med plugget. Galet spännande att det enbart är ca en vecka kvar nu!!

16 reaktioner till “Inför kommande studier

  1. Bra köp, lycka till med studierna. :)) Hur är det med händerna nu? SV: Tack, det går verkligen åt rätt håll för min del vilket är skönt. Här blir det bara mys nu innan läggdags. Kramar

    Gilla

  2. Toppen att förbereda nu innan och så roligt att fixa med ju 😀 vilken utbildning var det nu du skulle läsa? Och hur lång? Så roligt alltså 🙂 SV: å tack snälla 😀 och jaa vi får ses på en shoppingtur, så roligt! 😀 ❤ Ja det blir ju toppen med studier nu så du får göra och tänka på annat! Ja men precis, det är alltid skönare att ha lite extra rum än att stå utan , tänker jag ;D Hoppas du haft en fin helg, kramis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s