augusti

Det är redan den 25 augusti. Inte långt kvar nu tills förändringar sker i mitt och min älskades liv – men samtidigt härliga och bra saker. Men jag tänkte göra ett inlägg där jag blivit inspirerad av Emelie där hon och hennes vän Tina skrev sådana här inlägg och utmanade varandra. Hade tänkt skriva vad jag gjorde under de tidigare 25 augusti – så vi går tillbaka i tiden med andra ord. Hoppas att ni gillar inlägget!

25 augusti 2017 en fredag:
Då arbetade jag ett bra pass på mitt jobb och efteråt åkte jag och sambon iväg med Lars-Åke till bilsjukhuset och reparerade bilen tillsammans med min bror och min barndomsvän. Lugn kväll.

25 augusti 2016 en torsdag:
Den här dagen var tydligen en jobbig dag. Jag hade arbetat dag på mitt gamla jobb och hade varit väldigt ledsen och nedstämd hela dagen. Vet tyvärr inte varför, men blev nu väldigt nyfiken haha! Sambon – som då inte var min sambo utan vi bodde hos mina föräldrar båda två – lovade att krama om mig extra mycket då han kom hem från jobbet, så får hoppas på att jag kände mig bättre vad det nu än var.

25 augusti 2015 en tisdag:
Den här dagen var väldigt mycket positivare! Jag hade umgåtts med Niclas syster, shoppat och fått ett underbart samtal där jag fått min allra första intervju efter studenten jag tog juni 2015 till ett äldreboende jag endast var på i några månaderna. Vi sov även över hos hans pappa.

25 augusti 2014 en måndag:
Första dagen i tredje ring faktiskt, vilket var en spännande dag då jag började läsa två nya kurser – hälsopedagogik och psykiatri. Psykiatri kom sig vara ett favorit ämne hos mig, men hälsopedagogik ska vi inte prata mycket om haha. Sov åter hos Niclas pappa och trött var jag efter första skoldagen.

rosa roso

Och idag då – 25 augusti 2018 en lördag – så sitter jag här i soffan under min ugglefilt och njuter framför serier (The originals), tittar på medan sambon spelar ett bilspel på teven och njuter med en kopp kaffe. Skillnad med resten utav dessa år är att mycket verkligen har skett. Jag ska inom kort börja plugga igen på universitet och en sprillans ny bil är inköpt och allergin har förvärrats genom åren. Men här på min lediga dag tillsammans med sambon är jag ändå nöjd över framtiden och att jag endast har 4 pass kvar på mitt arbete!

Resten utav kvällen blir lugn framför klassfesten och efter ett härligt träningspass hemma njuter jag senare med ett glas rött vin och god choklad.

8 reaktioner till “25 augusti genom åren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s