Igår hände inte mycket. Jobbade ett dagpass där jag började se att nickelallergin började ge utslag igen & efter jobbet tvättade jag. Mer den dagen skedde inte förutom att vi tittade på halv åtta hos mig och efteråt lade vi oss och sov i sängen.

Idag så satt jag som koordinator men det gick inge vidare med händerna. Jag mådde sjukt dåligt imorse med yrsel, illamående & händerna hade förvärrats. Känts som om någon stuckit knivar i mina stackars händer. Gick hem efter jobbet för vila men Denis kom förbi, åt middag med oss & spelade chicago där jag vann & GW spelet. Nu gör händerna så ont att jag ska lägga mig i sambons armar, vila händerna innan läggdags.

12 reaktioner till “Då händerna skriker

  1. Men såå jobbigt för dig med händerna :(( Undras varför det inte ger sig.. Men kul med besök och spel iaf =) SV ja det var en bra dag allt =) men visst är det 😀 Jo men vi försöker tänka att det ska finnas gott med plats ändå =) Vi säger två nu men jag tror ändå det kan bli tre och då är det bra att ha rum så det räcker 😀 det går ju att fylla upp ändå om det inte skulle bli tre 🙂 Ja precis, skönt att ha det klart =) Vill bara flytta en gång till sen får det vara bra 😉 Kram, ha en fin helg! =)

    Gilla

  2. usch men stackare inget vidare har då så duklarar dej med salva tabletter o allt? eller hur går det ? Du måste ju söka hjälp annars få nåt kortison
    krya på kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s