Som jag tidigare har nämnt har min stora tjej börjat i förskoleklass. Hon trivs bra & inskolas av både sin mamma och sin pappa, mest av sin pappa då vi nu har henne hos oss en längre tid framöver. Igår då hon kom på besök fick hon en present utav mig & Niclas – en my little ponny matlåda som hon kan ta med mellan mål i. Hon blev galet nöjd!

Annars efter jobbet igår åkte jag för att möta min kusin och tillsammans med min bror och hans dotter landade vi hemma hos mig med lite fika. Riktigt mysigt & väldigt trevligt. Resten av kvällen blev lugn med träning & såg större delen av Fifty Shades of darker innan Niclas kom hem en timme senare än vanligt & blev middag direkt framför idol. Myskväll!

37 reaktioner till “My little Ponny

 1. Så fin låda! Perfekt att ha med frukten i! 😃 Förskoleklass är så bra, det förbereder och ger dem bra verktyg att ta med sig upp till ettan sen!😃 Min tjej började första klass igår, så spännande!

  Gilla

 2. Vilken söt liten låda! Förstod varför hon tycker om den 😊 Det måste kännas superskönt att det går bra med skolan 🌸

  Gilla

 3. åh så fin matlåda! 😀 jag älskade my little pony när jag var liten!!

  sv; hacks är aldrig fel att få 😀

  ja men jag förstår att du blev glad över den fina presenten 😀

  nej jag har inte gjort pajen än. får se när jag tar och gör det ;P hahaha!
  ja sommaren var toppen på många sätt och man ska inte alls klaga på vädret denna sommar 🙂
  åh jobbigt att höra att dina händer inte alls har varit bra. 😦 jobbigt när det gör så att det blir svårare för dig att jobba pga det. hur är det med händerna nu? är ju lite seg på att svara på din kommentar 😛

  ha en fin helg vännen!!

  kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s