Godmorgon! Efter en veckas ledighet så steg Niclas upp med mig på morgonen skönt nog. Alltid jobbigt då ens partner sover då man tidigt går till jobbet.

I måndags startade vi dagen med en mini sovmorgon & tog oss därmed på vår lediga dag tillsammans till Skoda bilhandlaren och köpte vår skoda fabia combi! Jag är så himla nöjd men finns en chans att det blir ännu än? 😍 efteråt åkte vi till Tyresö, Niclas & Marcus spelade freesbeegolf 3 gånger medan jag stannade hemma & roade mig med Emelie. Var inte hemma fören efter nio & blev inte mycket mer efter det.

Igår jobbade jag ett dagpass som resurs, vilket var ett galet & mysigt arbetspass & lugnt. Efter jobbet blev jag & kussefinen min upphämtade av Emelie & Marcus och vidare for vi till Tyresö för att spela freesbee golf. För att vara första gången var Theodor riktigt duktig! Efter ca 2 timmar i skogen i solens sken blev jag hemskjutsad till min kära sambo & tittade på idol.

12 reaktioner till “Allt möjligt

  1. Ja, det värsta som finns är att gå upp tidigt och se sin sambo ligga kvar och tryna. Nästan så man vill väcka honom bara för att haha. Vad kul med en ny bil. Hoppas ni kommer trivas med den 🙂

    Gilla

  2. Haha men eller hur, H har varit ledig hela den här veckan och jag har gått upp 05.. så segt ;D SV: ja det är riktigt roligt med visningar 🙂 vi har varit på ett par nu och det är ju så kul och lärorikt 🙂 Nej vi vill ju ha barn i framtiden och då känns det bra om det är lite större 😉 Som det var nu fick vi plats med två men vi vill ju ev också ha ett extrarum som kontor/gästrum eller om man får ett tredje då ev ;D Kramis

    Gilla

  3. just nu är det ja som ligger kvar när maken går men ja vet precis hur du menar o ja tycker alltid synd om mej själv på helgerna ex då alla sover utan ja ha ha

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s