God morgon!

Idag bär det av mot att se om en bil blir vår. Ska bli så spännande & jag längtar galet minsann! Precis vaknat, ligger i soffan & ska snart ta mig uppåt för en kopp kaffe.

Igår var det verkligen en underbar dag! Efter att jag slutat arbetet så tog jag mig hemåt & där satt redan Niclas, Robban & hans flickvän Emelie. Otroligt trevliga personer & jag hade det jättetrevligt. Vi spelade bowling där jag kom tvåa, inte illa och började även med 2 strikar, sen åt vi salccicagryta till middag & pratade länge innan vi tog deras bil för att se på bio – The Ant-Man and the Wasp! Sån bra film & så vi skrattade. Älskar dessa filmer! Blev hem skjutsade runt 21:30 & väl hemma hände inte mycket mer. Men en underbar dag jag sent ska glömma.

19 reaktioner till “Främlingar blir till vänner

  1. Vad spännande att ni kanske ska skaffa en bil 🙂 Vi har börjat kolla på bilar och om vi ska köpa en men det är så svårt haha, så mycket att tänka på och jag har noll koll på vad man ska ha och inte.

    Gilla

  2. Vad spännande med bilen 😀 Och vilken härlig gårdag 🙂 SV: ja hon är helt underbar 😀 håller med 🙂 . Nej det skulle inte alls vara tokigt, vi ska och kolla på ett imorgon faktiskt, det blir kul att se 🙂 kramis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s