Min helg

Igår var det en jobbdag för mig som gick helt okej. Lättaste gruppen där alla klarade sin omvårdnad själv förutom 2 stycken skönt nog! På väg hem öppnar jag på perrongen en flaska vischy & ni ser resultatet. Hemskt kallt var det men också hemsk pinsamt haha! Annars tog vi det bara lugnt hemma då killen var ledig & vi mös framför teven, fixade saker inför höst & kollade lite på bilar på Internet.

Idag är det åter en jobbdag som gäller, halva dagen har skönt nog gått & snart beger jag mig hemåt. Väl hemma där sitter två främmande personer – Niclas vän han träffade i Norrköping & hans flickvän – som vi ska ha det trevligt med. Blir bowling & middag, så hoppas på att det blir trevligt!

14 reaktioner till “Min helg

  1. Hoppas ni får det trevligt 🙂

    sv;Börjar år tre av fem så är en bit kvar men vi tar kandidatexamen i trean sedan civil i femman 🙂 Tack 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s