Igår var det en jobbdag för mig som gick helt okej. Lättaste gruppen där alla klarade sin omvårdnad själv förutom 2 stycken skönt nog! På väg hem öppnar jag på perrongen en flaska vischy & ni ser resultatet. Hemskt kallt var det men också hemsk pinsamt haha! Annars tog vi det bara lugnt hemma då killen var ledig & vi mös framför teven, fixade saker inför höst & kollade lite på bilar på Internet.

Idag är det åter en jobbdag som gäller, halva dagen har skönt nog gått & snart beger jag mig hemåt. Väl hemma där sitter två främmande personer – Niclas vän han träffade i Norrköping & hans flickvän – som vi ska ha det trevligt med. Blir bowling & middag, så hoppas på att det blir trevligt!

14 reaktioner till “Min helg

 1. Hoppas ni får en trevlig kväll med nya bekantskaper 🙂

  Hoppas ni hittar en bil 🙂 Jag skall sälja min, men det nog lite för långt bort för er haha.

  Gilla

  1. Jag arbetar på en lungavdelning. Väldigt givande, men mycket ångest och annat som kan vara tufft. Mycket sängliggandes och tunga patienter, men ändå helt okej 🙂

   Gilla

 2. Hoppas ni får det trevligt 🙂

  sv;Börjar år tre av fem så är en bit kvar men vi tar kandidatexamen i trean sedan civil i femman 🙂 Tack 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s