Igår jobbade jag ett dagpass & där vart det först världens tyngsta dag på arbetet någonsin & sen blev jag tvungen att sitta som korre efter halva dagen då den andra gick hem. Efter jobbet åkte jag och Niclas för att möta resterande av familjemedlemmarna för mys i stan. Vi tänkte att vi skulle ta middagen först innan biljard & sån tur att vi gjorde det! Vi valde att gå på Ko Phan Jang på Skånegatan & först fick vi vänta i 1,5 timme på ett bord. Ytterligare 30-40 minuter innan vi fick beställa & sen fick vi inte maten på typ över 1,5 timme. Då kom de förbi & sade att de glömt bort oss! Smått sura men ändå nöjda över sällskapet gick vi därifrån 22:00 då vi varit där sen typ 18. Helt galet!! Men fortsatt mys i Tyresö där vi sov över efter att ha ätit god glass!

Idag däremot så väcktes jag av att mamma droppade av en nyhet vid 6:00, sen stördes sömnen ytterligare över att behöva lämna sängen så valde att se på Vikings innan jag lyckades somna om till nio. Vid 10:00 satte vi oss i golfen på en biltur till Sätra för att se på en massa bilar. Vi var rätt nöjda med flera men vi har en alternativt två favoriter så vi suger på karamellen lite till. Från 10-17 var vi ute utan stopp och gick in på olika bilaffärer och test körde. Vi åt en snabbis på Max vid halv fem & åkte vidare till Tyresö där vi skulle spela discgolf vi sent ska glömma.

Vi tar oss ned till ängen/skogen för att spela lite, hela familjen. Väl nere så började det regna smått & lite åska blev det. Lite obehagligt blev det, men lugnade ned sig efter att en blixt uppkom långt ifrån oss & vi fortsatte spela i regnet. Sedan kom häll regnet, blixten var precis ovanför oss & jäklar så det mullrade där uppe i skyn & vi står där fast i skogen. Att ta sig ut på öppet fält hade rent ut sagt varit livsfarligt & det var ända sättet för oss att ta oss till bilen. Rädda (speciellt jag!) försöker vi ta oss runt i skogen där vi var ”skyddade” av träd men så fort vi hörde åskan mullra på håll sprang vi mot bilen. Aldrig varit så rädd & kände att jag kunde dött. Dramatiskt, I know, men fan vad avskräckt jag är för att ta mig ut & spela discgolf nu haha.

Vi var så dygnblöta så att jag satte på mig en tunika utav mamma & Niclas fick låna kläder ifrån pappa. Vi stannade även på middag så kläderna fick torka innan vi fick ta på oss torktumlade kläder & himla blöta skor innan vi fick skjuts hem av min bror. Nu ligger jag helt slutkörd i soffan & kommer definitivt sova gott inatt!

Hoppas er fredag har varit bra! ♡

16 reaktioner till “Dramatiska dagar

 1. Ojoj vilka händelser 🙂 Såå segt dock när man beställer mat ute och får vänta så galet länge :/ SV: ja det var såå himla skönt att det gick så bra som det gjorde 🙂 det är ju jobbigt nog som det är att flytta på alla grejer haha =) Åhnej mina koppar och glas och grejer vill jag ha kvar så bäst att poängtera att det är ömtålit minsann 😉

  Gilla

 2. Läskigt med åskoväder som kommer så nära! Annars kan det vara rätt mysigt när den mullrar på håll 🙂
  Jag skulle ha blivit gaaalen att vänta så på maten, hade gått därifrån! Hoppas ni fick nån kompensation i alla fall…

  Gilla

  1. Ja, det var super läskigt med vädret, det kändes verkligen så osäkert och så obehagligt. Men vi lyckades tack och lov ta oss därifrån 🙂
   Nej tyvärr fick vi verkligen ingen kompensation dåligt nog ..

   Gilla

  1. Det är verkligen en bra fråga och inte något som bör hända! Men ja, hade jag inte haft bra sällskap hade jag definitivt blivit otrevlig eller gått därifrån faktiskt, så många tack till kära familjen 🙂

   Gilla

 3. Läskigt med åskan. Tur ni tog beslutet att lämna golfbanan när det kom för nära. Man ska ha respekt för blixten, den tar tyvärr död på många.
  Trist med middagsbesöket. Så länge innan ni fick maten. Jag hade nog ledsnat och gått och ätit någon annanstans.

  Gilla

  1. Det var nära att vi åt på ett annat ställe, men hade det trevligt med familjen och ända anledningen till att vi stannade kvar. Absolut inte för priset eller för att det var god mat. Vi fick inte ens någon kompensation för att ha suttit där bortglömda vilket jag förlorar stor respekt för.
   Ja, obehagligt med åskan/blixten, men det löste sig på bästa möjliga sätt faktiskt skönt nog 🙂

   Gilla

 4. SV: jaa hon är såå fiin verkligen 🙂 och en så bra blandning av busig och gosig 🙂 Så hon blir perfekt för oss! De kan kanske hjälpa till ändå? 🙂 Vi har ju bott ca 10 mil hemifrån men de har aldrig varit problem med flytten, vi har föräldrar som hjälpt till så bra varje gång 🙂 Nu hoppas jag det dröjer innan vi flyttar igen – även om vi är galet sugna på hus 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s