Jag hade turen att få jobba som koordinator idag igen. Killen som skulle suttit frågade artigt mig och inte tackar man väl nej? Dock var det en mer tuff arbetsdag idag med små utskällningar, men ändå ett helt okej pass och jag kunde ändå gå därifrån med ett leende på läpparna! Efter jobbet har jag bara tagit det lugnt hemma, tagit hand om disken och tillagat fiskpanetter med potatis till middag. Mums! Blir natt-te nu till kvällen och kanske ytterligare några kakor. Snart ätit upp ett helt kakpaket.. Woops..!

Hoppas er tisdag varit bra idag!20180710_113657

16 reaktioner till “Lugn dag & lugn kväll

 1. låter bra
  ja gillar muggarna jätte mycket
  ​https://www.montillemoments.se…​
  här kommer en länk till muggarna som liknar mina . jag köpte mina i en lokal affär här där ja bor men de är rätt lika som dessa
  ha en fin morgon dag kramar

  Gilla

 2. Skönt, men utskällningar lät inte najs måste jag säga 🙂 SV: jo jag är så nöjd 😀 Hihi kul 🙂 Min lilla kusin är också superlik mig och det är ju så kul att se en version mindre av sig själv 😀 Jo vi är vänner där och jag tycker absolut du ska höra av dig sen när du bor i Örebro =) När flyttar du? Har du fått tag på boende? Kram

  Gilla

 3. Skönt att det var en bra dag ändå! ^^ Sv: Åh, jag förstår, vad tråkigt! Men precis som det säger finns det ju massor av andra födelsedagar, och andra händelser, ni får fira tillsammans! 😀 ❤

  Gilla

 4. haha kakor är gott! 😀 Fin bild på dig! Vart ska ni flytta förresten, långt bort? SV: Men visst är det bra endå. jag känner mig lite bättre sedan jag börjat äta medicinen så det är skönt att det går åt rätt håll. 🙂
  Bra att din mormor klarade sig ifrån brutna ben. Ta hand om dig! 🙂 Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s