Godmorgon kära ni & hoppas ni sovit gott! Själv har jag sovit gott men vaknat några gånger under nattens gång. Igår sov vi hos mina föräldrar likaså idag & blev en uppväckning av min kära brorsdotter som ville äta frukost tillsammans. Blev en rätt så mysig dag hemma bara medan regnet öste ned, åkte en snabbis hem till mig för att packa om väskan & vidare hem till mina föräldrar igen för att mysa vidare. Emelie kom över för en timme då hon gärna ville träffa Jenny, sen gick vi allihopa ned till min faster och firade henne. Blev grymt god mat, efterrätt & gott sällskap som vanligt. Vid 20:30 nattade jag gumsan med Lasse & Maja och därefter lite mys innan jag gick till gästrummet, såg några ack värmland avsnitt innan N och min bror kom hem från att ha spelat discgolf från 19-22.

Idag var det rätt kyligt ute, rena rama höstvädret med blött ute. Rätt mysigt då man satte på sig långbyxor, skinnjacka och mammas snygga väska och promenixa till jobbet. Jag önskar er alla en underbar måndag! ♡

13 reaktioner till “Kalasfirande & höstmood

  1. Så mysigt det lät 🙂 Och hon är ju faktiskt lite lik dig 😀 SV: haha men verkligen, längtar så mycket tills att alla grejer är i nya lägenheten och flytten är gjord =) Nä vi bor ju i Skövde nu 🙂 Nu ska vi flytta hem till Askersund igen, ca 5 mil från Örebro =) Ja men det ska vi göra! Du får höra av dig när du har flyttat och är i fas med allt 😀 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s