jensan.jpgpappa.jpg

Igår började jag arbeta vid sju på morgonen på en annan avdelning och efter jag slutat arbetet så mötte jag upp min pappa hemma hos mig och vidare for vi till Farsta för att han skulle växla in pengar, vi skulle handla present till min faster som idag fyller år och lämna in ett par sandaler jag köpte i panik inför Mallorca men inte gillade. Efter det har vi bara myst hemma med min älskade Jensan, jag tjejen och hennes pappa åkte iväg för att handla och hämtade sambon min och åt god middag hemma hos mina föräldrar och hade en riktigt mysig kväll tillsammans.födelsedag.jpg

Om en månad precis blir jag hela 22 år gammal och det jag för tillfället önskar mig är pengar eftersom vi nu ska flytta till en annan stad, studentbudgeten är inte alltid den bästa, en bil ska köpas in osv osv så är pengar inget dåligt att önska sig, jag önskar mig den här fina muggen med Mymlan eftersom min mamma och pappa alltid kallat mig för Lilla My eftersom de tycker jag påminner väldigt mycket om henne och sedan hade det inte varit fy och skam att använda en P-skiva med Lilla My i min nya oinköpta bil!

Hoppas ni får en underbar söndag idag!

10 reaktioner till “Om en månad & gårdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s