Hallå & godmorgon! Lördag idag & jag arbetar ett dagpass på en annan avdelning och därefter får vi se vad som händer. Jenny kommer till Tyresö idag så får se om jag svänger förbi.

Igår var jag som sagt skönt nog ledig tillsammans med sambon. Tobbe sov över men gick hem redan vid 09:00 och vid 13:00 hämtade Niclas vän Denis oss, vidare for vi till Bromma där Niclas fixade lite ärenden medan jag & Denis vandrade runt i Bromma Block. Vi åkte till Metronomen i Älvsjö för byte av lampa på hans s5:a, vidare till farsta för lunch på tacobar & där mötte vi även upp Emelie och handlade in välbehövliga saker till mig. Väl hemma hos oss har jag & Emelie pratat en massa, vi har spelat brott med GW person (som var super kul förövrigt) & chicago till 00:00 med mellanrum med pizza till middag. Mycket skratt & trams & en helt underbar fredag.

6 reaktioner till “Skratt tills magen spricker

  1. Låter härligt 😀 hoppas jobbet går bra och att du kan träffa J =) SV: ja det var såå gott verkligen 😉 😀 ja det var verkligen jättekul och så lyckat 🙂 Nä men vi ska ju flytta ”hem” igen efter två år 🙂 Vi ska testa iaf, tjänstledigt 🙂 Jaså så det blir Örebro? 😀 Då måste vi ju nästan ses över en lunch eller fika framöver! =) kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s