Jobbade som koordinator idag igen, dagen innan en ledig dag, och det gick bra. Lite små agg mot stackars mig som gör mitt bästa – resulterar i inte jag som gjort fel – men löser sig alltid på bästa sätt! Efter jobbet mötte jag upp min käraste, vattnade blommor hos hans mamma, handlade på systemet & efteråt har jag tränat innan grabbarna grus kom på besök. Blivit lite spel kväll, mycket snack & nu blir det sagan om ringen. Får se då grabbarna går hem men det har varit min dag idag. Hoppas er dag varit bra!

22 reaktioner till “Grabbarna grus

 1. Det är jätte viktigt med lite selflove 🙂 Så mycket hat nu förtiden i vårat samhälle vi behöver sprida positivitet 😀 Tråkigt med folk som håller agg på jobbet :/

  Gilla

  1. Ja, det är trist då vissa i personalen inte jämt är så trevliga och det var inte stress utan hon klagade på att jag då kommit ”förtidigt” och hämtat henne för en jobb fråga. Enligt hemma börjar hon då dagpersonalen åkt hem men det är inte riktigt så ^^,
   Ja, det var super mysigt och trevligt faktiskt!

   Gilla

 2. Nästan alltid är det de som står i frontlinjen men som inte har bestämt hur det ska vara som får ta emot folks missnöje. Men torsk är gott. För det var det väl?

  Gilla

 3. Ibland får man nästan lära sig att inte lyssna på andra människor, de tänker inte på hur mycket de kan förstöra. Men det ser ut som ni fick en riktigt god middag! Älskar själv fisk och blir riktigt sugen på att steka upp lite gös till ikväll. Vad är det dom spelar på sista bilden?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s