Godmorgon! Idag sitter jag som koordinator & hoppas på en lugn & skön dag. Efter jobbet träffar jag min kära familj som är bjuden på middag hos oss.

Igår jobbade jag som koordinator & det var en hektiskt men bra dag. Efter jobbet gjorde jag vanliga hushållssysslor, tränade & då min kille slutade jobba vid 18 meddelade han att vi skulle ut & äta på Texas Longhorn med grabbarna grus. Var en super trevlig kväll & somnade rätt fort skavfötters i soffan som vi gjort i en veckas tid nu.

Idag firar vi även 4 år & 8 månader tillsammana. Tiden går verkligen fort! Älskar dig, pudding! ♡

12 reaktioner till “Morning people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s