Hektiskt dag! En bra dag som koordinator blev det alla gånger & men en tråkig sak skedde med en kollega men så länge hon nu mår bra är jag glad! Direkt då jag kom hem lagade jag en broccoli- & fetaost paj och en champinjon paj som jag bjöd på till min familj som kom över på middag idag. Grymt gott & med lite glass till efterrätt rörde vi oss nöjt mot soffan för att samtala lite innan de åkte hemåt. Har städat fint efteråt & nu blir det att se på teve tills jag blir trött. Hoppas er tisdag varit bra idag!

Vi fick även någon fin olja ifrån mina föräldrar som de köpt i Kroatien. Tusen tack fina ni! ♡

34 reaktioner till “Familjemys

    1. Nej, det var inge vidare. Stackars kollegan mådde inge vidare, men i dags läget mår hon bra tack och lov 🙂
      Ja, så himla god mat & jätte trevligt med familjen över 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s