Idag har det varit en äkta mysdag. Lite höstvarning faktiskt då det inte varit så himla ljust ute idag, regnat större utav delen, varit lite kyligare ute idag och jag har druckit mig en kopp te under dagen. Mysigt då även åskan och blixten var framme större delen utav dagen! Annars har vi hunnit med att se på the last airbenderthe house, fyra delar utav Trump dokumentärer och just nu tittar vi på en sanningsbaserad film som heter Masterminds. Mer har inte skett idag förutom att jag har tränat och pratat rätt långa samtal med min glada mormor som snart har sitt barnbarn boendes hos sig. Hoppas er söndag varit bra idag!20180707_184922

47 reaktioner till “Mysdag med åsk och dunder

 1. Lät som en härlig dag, håller med om att det känts liite som höst 🙂 Speciellt nu på kvällen, fick stänga balkongdörren för att det blåste så kallt haha 🙂 SV: hihi jo men det ska vi, lilla Sally 😀 Så söt så, ska bli så härligt att ha kattsällskap hemma igen =) jo det förstår jag, men så bra det kommer bli! ❤

  Gilla

 2. Ibland är det skönt med en sån dag där man tittar på tv och myser ner sig med en skön pläd och en rykande kopp te. Mastermind låter ju spännande, det måste jag googla på, Ha en underbar vecka så hoppas vi på bättre väder 🙂

  Gilla

 3. Mysigt med åskan! Vaknade av att det smällde här med, lyckades somna om med en skräckpodd efter att jag sprungit upp och stängt av modemet.. 😛 Är lite nojjig, kanske..

  Gilla

 4. Ja riktigt gott 🙂

  Vad mysigt det låter! Jag längtar faktiskt till hösten, älskar att sitta inne med en kopp te och bara glo på mysiga serier och filmer 🙂

  Gilla

 5. SV: jaa, hon är min bästa vän dessutom så det är ju jättespeciellt och så roligt 😀 ja det har faktiskt varit skönt med en svalare dag idag tycker jag 🙂 Hon får flytta till oss när vi flyttat till den nya lägenheten, så typ i mitten av augusti, det närmar sig 😀 Ha en fin kväll, kram fina ❤

  Gilla

 6. Men vad coolt att bo med mormor! Jag hängde mycket med min mormor, men bodde aldrig med i vuxen ålder. Låter fantastiskt

  Gilla

  1. Ja, det ska både bli super mysigt och intressant att bo på gården tillsammans med mina morföräldrar. Okej, härligt att du haft en bra relation till din mormor ändå 😀

   Gilla

 7. De e så himla mysigt och vara inne och kolla på film eller serier när det åskar och blixtrar 🙂 Här har det varit fint men väldigt blåsigt :/

  Gilla

 8. Då vi varit bortskämda med alldeles för fint väder så är det rätt skönt när det regnar. Åskan däremot hade jag klarat mig utan. Har respekt för blixten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s