En tråkig men välbehövlig dag idag. Det började bra med att det regnade ordentligt på morgonen, då Niclas vaknade så har vi tittat på gåspappan jag absolut rekommenderar och jag har tittat på serier medan han har spelat. Vid 16 började jag tvätta & från 16-19:00 har vi gemensamt städat fint i lägenheten. Så skönt! Nu sitter jag med ett glas rött vin & lite mörk choklad och ska fortsätta se serier innan jag ska fixa med händerna. Måste även säga att då jag för fjärde gången idag stekte på hamburgar kött i vår lägenhet satte jag igång brandvarnaren för fjärde gången haha. Undra hur lyckad man är?

Jag vill passa på att tacka alla er för era fina kommentarer om att allt ska bli bra. Betyder mycket att få höra!

11 reaktioner till “Tvätt, städ & brandvarnare

 1. Gott och mysigt med ett glas rött och choklad! 🙂
  Man måste unna sig med 😉
  Hoppas Du har en fin kväll<3

  För mig är det netflix och godis ikväll 🙂

  Kramar!

  Gilla

 2. Va härligt!

  sv; Tack! Haha jaa men de är en vanesak 😀

  Klart de är tufft att flytta ifrån den man älskar men man får tänka positivt ändå 🙂
  De blir bra ska du se 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s