En händelserik dag idag! Ledig tillsammans med min kära sambo och dagen har varit lugn utifrån att vi handlade, jag hämtade ut kläder & vid 18:30 åkte vi iväg för att äta middag tillsammans med hans mamma på Skrovet. Trevligt ställe längs vattnet men nog inget ställe jag frivilligt gått till. Vid 22:00 åkte vi hemåt & nu blir det fortsatt trevlig & lugn kväll.

Imorse vid nio tiden gick jag in på antagning.se för att se om jag lyckats komma in på någon utbildning. Till min förvåning kom jag faktiskt in på audionomprogrammet!! Lyckan var stor men jag har dels det mått lite dåligt då det är i en annan stad & jag kanske måste flytta en hel termin själv innan Niclas kan flytta med mig pga 3 mån uppsägning. Har vi tur går det fortare än så, eftersom att självklart kommer jag att tacka ja och får tills vidare bo hos min kära mormor & morfar. Tack för deras stöd! ❤

12 reaktioner till “Skrovet & antagning.se

  1. Va kul att du kom in 🙂 allt annat löser sig 🙂

    sv; jaa de har gått så fort !
    Jag klagar på vädret nu för de har blivit för mycket.. Ingen av oss kommer till ro på kvällarna o man kan inte göra nånting på dagen då de är för varmt..
    Vi vill grilla men i SKåne får vi fortfarande inte de ens på egen tomt 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s