augusti

Augusti. Underbar månad enligt mig själv och endast en månad kvar tills att jag fyller år. Love it! Under augusti månaden har jag än så länge inte något speciellt planerat utan att fira min älskade morfars födelsedag då han fyller år den 31 augusti och kanske följa med min bror på någon bilträff. Annars är det en massa jobb dagar för min del och förhoppningsvis får N ledigt med mig den här veckan eller jag får fler lediga dagar den vecka han är ledig flera dagar i rad. Allt återstår att se och mer planer kommer under månadens gång.

Vad händer för er under augusti månaden?

5 reaktioner till “Augusti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s