Min dag har bestått utav att äta frukost & lunch i sängen till OUAT, tränat lite, tittat på new girl tillsammans med min älskling som inte blivit bättre & sjukanmälde sig idag. Jag lagade även middagen som bestod utav pasta med gräddsås, champinjoner, skinka & paprika. Så gott! Kvällen kommer att bestå utav att se på fler serie avsnitt & smörja in händerna i kortison innan läggdags.

Nyligen fått reda på att min kära mormor ligger på sjukhus med eventuellt bruten handled & knä. Hm.. Får se vad som händer under veckans gång & hoppas det inte är allvarligt! ♡

9 reaktioner till “Serier & otur

 1. Åhh hoppas att det går framåt för din mormor efter olyckan. Maten ser riktigt god ut som du har lagat. :)) har du fått mer hjälp kring utslagen på händerna?? Kramar

  Gilla

 2. Hoppas både sambon och din mormor kryar på sig…

  Ja jag förstår hur du tänker. Och det kanske är svårare och sätta sig in ett sånt beslut när man själv inte ännu har barn. Jag vet inte 🙂 Jag mådde fruktansvärt dåligt hela graviditeten som slutade med svår havandeskapsförgiftning och haft flera läkare på bb som med lite finare ord avrått mig från fler barn. Jag blir 36 år i höst. Och börjar äntligen få rätsida på mitt liv och må bra. Nu vill jag satsa på mig själv och finna ro. Och ge de ett par år, och då är jag nästan 40 och Hugo börjat skolan, då är det inte ens säkert jag kan bli gravid igen 🙂

  Gilla

 3. Håller tummarna för din mormor ❤ Ser så gott ut det där. Once upon a time kollar vi med på och jag älskar den serien 🙂 Så bra med serier. Hoppas du får en fin dag ❤

  Gilla

 4. Hoppas mormor blir bättre<3
  Och att du får en bra torsdag! 🙂
  Här har det åskat och regnat massor nu på morgonen och ska bege mig till jobbet nu 😉

  Ha en bra dag! Kram<3

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s