En ledig dag tillsammans med min älskling. Så skönt att få ledigt nu & idag har det hänt något riktigt speciellt! Vid 11:00 idag skrev jag på nya papper till en ny anställning!! Ska bli så spännande och är så nervös, men byter inte fören i höst men det känns mer verkligt nu!

Efter att sambon och jag varit där åt vi en snabb lunch hemma hos mina föräldrar innan vi gick ned till Alby på ängen för att han skulle öva lite med discgolf och jag låg på en picknick filt i 32 graders värme och läste bok. Mysigt men efter 2 timmar fick vi båda nog och gömde oss hos mina föräldrar för resten av dagen nästan & vid 20:30 då min bror kom hem gick vi ned och spelade discgolf igen till 22:00. Skönt då det var 24 grader varmt ute, lite svalare. Vi åt då sen middag men såg på new girl innan vi allihopa höll på att däcka framför teven och valde att gå och lägga sig istället inför en ny härlig dag imorgon.

5 reaktioner till “26 juli 2018

  1. Så kul med nytt jobb! 🙂 Spännande 🙂
    Vad är det för jobb? 😉

    Sv: Ah, förstår. Jobbigt för dig att du har sån rejäl allergi 😦

    Kramar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s