Fullt upp varje dag! Idag steg jag åter upp tidigt och jobbade på samma avdelning sen i söndags. Idag kändes det som om jag kommit in i rutinerna skönt nog & allt har gått bra med hjälp utav en ny kollega & vän från avdelningen. Efter jobbet hämtade min bror upp mig som under tidigare på dagen hörde efter om vi ville hitta på något med han idag vilket vi självklart ville! Vi hämtade upp min trötta sambo som endast sovit en timme och gick upp med mig imorse och vidare for vi iväg för att spela discgolf. Vi hann spela 12 banor för att på den 13:e kastade N ut sin freesbee över ett stup som vi aldrig mer fann & ville förstås inte fortsätta spela och åkte vidare för att äta middag tillsammans på texas longhorn. Jättemysigt och blev en ceasar hamburgare för mig som var helt okej! Var väl hemma runt 19:00 & tittat några avsnitt utav new girl innan jag insåg att jag borde hoppa i sängs eftersom att jag är så trött! Hoppas er dag varit fantastiskt bra idag.

2 reaktioner till “24 juli 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s