Härlig start på veckan! Jobbade ett bra pass på en annan avdelning med samma patienter som igår. Efter jobbet hämtade mina föräldrar upp mig & vidare for vi till MOS (Mall of Scandinavia) där det var första gången för mig. Fick med mig ett par randiga shorts & ett par mjukisbyxor som båda är totalt nickelfria. Verkligen svårt att finna i dagens läge! Mina föräldrar shoppade på bra innan vi åkte hemåt där jag mös med min älskling som nu är ledig. Ska bli så skönt att ha han hemma igen! Blev pizza till middag & efter att ha sätt en bra Hammarby match på teve ligger jag helt slut i soffan efter en bra dag. Godnatt allihopa!

13 reaktioner till “23 juli 2018

 1. Åh så kul! Dit vill jag med 🙂
  Aldrig varit där än hihi 😉
  Så kul med lite shopping 🙂

  Sv: Nä jag har lindrigare variant så får inga stora blämmor el så, reagerar mest på smycken ( ibland ) och ibland vissa knappar på byyxor, men inte alltid 🙂

  Hoppas Du får en bra dag imorgon<3

  Kramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s