Underbar dag! Startade med att jag höll på att svettas ihjäl i mitt hem och på väg till jobbet imorse så var det svaaalt ute! Så underbart. Väl på arbetet jobbade jag på en annan avdelning, trodde att jag skulle vara ensam där men visades sig att två andra från min avdelning var där och hade turen att få jobba med en utav dessa underbara töser! Så dagen vart jättebra måste jag få säga och tiden sprang verkligen fort fram och vips så slutade jag och var på väg hem till min älskade sambo. Hann pussa på han lite, se en sport film som gick på teve tillsammans med honom innan han åter åkte till jobbet. Sista natten skönt nog nu! Precis ätit en god broccoli- & fetaost paj jag själv har tillagat och ska dricka lite lakrits te. Jag ska även utföra min andra träningsdag – 20 sekunders planka. Jag ska utföra plankan i 28 dagar (med enstaka dagars vila) där sekunderna trappas upp för dag och jag började igår. Wish me luck även fast att jag proppat i mig en mini påse med bilar, glass och även igår fick jag i mig lite gottis hihi!37612830_10213049596699363_6133863367758053376_n

7 reaktioner till “22 juli 2018

 1. Guuud, så himla gott det ser ut ❤

  Ja, jag ska köpa en hylla och sätta upp på väggen så blir den mitt sminkbord, plus lite tavellister & en spegel :). Kommer bli hur bra som helst tror jag.

  Haha, jag känner detsamma med städning. Det enda som är bra med att vara singel och bo själv är att man kan städa m.m när man vill, ingen som säger till :p

  Gilla

 2. Åh jag älskar när de blir lite svalare så man kan sitta ute o bara njuuuuuta! Denna sommaren kan man ju absolut inte klaga på 😀
  Förutom alla skogsbränder såklart! De skulle regnat varenda natt!

  sv; åh dne ser så fin ut 😀 Hoppas bara den är lika fin i verkligheten, haha!
  Vill bara få hem den NUUUUUUU 🙂 hihi

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s