Under 2018 har jag fått sjukligt ont i hälarna då jag går väldigt mycket både i mitt yrke plus fritiden och det är på grund utav de platta skor jag tyvärr använder. I dagsläget har jag inte ont men jag känner att det inte är värt att riskera att fortsätta gå i platta skor och tittar på nya skor till mig men har svårt att besluta. Vilka tycker ni att jag ska köpa?adidas sko svartnew balance

Glöm inte att ni fortfarande har chans att kunna köpa på cocoo.se för hela 30%, sista dagen idag. Rabattkoden är: Minus30.

7 reaktioner till “Rådgivning & rabattkod

 1. Jag har också det problemet. Gick till en ordentlig sportaffär där de verkligen ”mätte” ut och kollade hur min fot gick emot marken och kunde sen enkelt visa mig vilka modeller som passar min fot och hur mitt fotavtryck är, så värt pengarna!

  Gilla

 2. Ja det är så viktigt med bra skor till fötterna! Köpte häromdagen nya träningsskor.
  Jag brukar gå till Intersport, löplabbet där dem är rätt noga och man får gå på gåband 😉 och de mäter och så.
  Hoppas Du hittar några bra<3

  Sv: Tack så mycket!

  Ha nu en fin fredag och Helg<3

  Kramar

  Gilla

 3. Åh, så svårt! Men som många andra kommenterat håller jag med om att träningsskor är riktigt bra! Hoppas du kan bestämma dig! ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s