Snart slut på sommaren men jag har inte hunnit med den här listan jag såg hos Louise, men som jag alltid säger – bättre sent än aldrig!

1. I sommar äter jag helst jordgubbar eller vattenmelon? – jordgubbar!!

jordgubbarr.jpg

2. I sommar har jag helst picknick i skogen eller vid vattnet? – vid vattnet är mycket mysigare men man kan lätt göra en passande kombination!

3. I sommar går jag hellre på en riktigt bra festival men får leva med en regnig sommar eller ingen festival men jag får vakna till solljus och fågelkvitter hela sommaren? – det sist nämnda. Jag brukar sällan gå på festivaler eller konserter så att då vill jag hellre ha fint väder!

4. Jag måste tatuera in en sol någonstans på kroppen. Vart någonstans placerar jag tatueringen? – foten tror jag, eftersom att jag vill ha utrymme till sånt jag helst vill tatuera!

5. I sommar trampar jag hellre sönder solglasögonen eller får solkräm på kläderna? – få solkräm på mina kläder då kläderna är definitivt mycket billigare än vad mina solglasögon med min styrka i är!

20180624_145211.jpg

6. Hellre att min bikini åker av pga lös knytning framför alla på stranden eller att mina hörlurar slängs ner i poolen? – jag offrar då hellre mina hörlurar!

7. I sommar jag jag hellre ful och ojämn bränna eller stora svettfläckar under armarna varje sommardag? – ful och ojämn bränna då jag oftast får det ändå haha.

8. Jag fyller hellre år på sommaren när nästan alla mina nära och kära är bortresta eller jag fyller år i november när alla är närvarande? – november faktiskt.

9. Jag åker på 2-veckors semester utan Wi-fi eller stannar hemma i Sverige med nätverk? – svårt. Vill ju inte åka utomlands då det är så fint väder i Sverige, men skulle absolut kunna åka utomlands och inte ha någon wifi. Men väljer nog det sist nämnda!

10. I sommar äter jag bara mjukglass i bägare eller mjukglass i våffla? – mjukglass i våffla! Hur gott är inte det egentligen?!

12 reaktioner till “Antingen eller listan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s