20180705_093912.jpg

Senast jag var i Örebro så hämtade jag och min älskade mormor ut en tidig födelsedag till mig!! Det som var så tråkigt var att då jag fyllde 20 år så fick jag ett armband utav min mormor som gått i arv till mig som hon fick då hon fyllde 20 år. Så ni kan tänka er att den har några (många) år på nacken och var lite sliten och gick ganska snabbt sönder. Då jag och mormor gick till guldfynd första gången sade dem att vi bara skulle skrota armbandet, ta den pant vi fick för armbandet och köpa oss ett nytt. Det var himla tråkigt då detta armband har min älskade mormor inte använt – men samtidigt vill man inte ha ett armband som skulle kosta mer att laga än att köpa ett helt nytt som håller i hur många år som helst framöver.

Jag är oerhört nöjd över mitt älskade smycke jag fått utav mina kära morföräldrar i tidig födelsedagspresent. Det är 18 Karat guld vilket gör att jag tål den och den har tre hål att kunna spänna fast armbandet med som är anpassat för personen som ska ha på sig armbandet. Det är en lyx jag aldrig kunnat unna mig då allting alltid har vart för stort för mig. Jag är som sagt jättenöjd och så glad att jag har min älskade mormor som ställer upp och ger mig en sådan här fin present! Tack mormor, älskar dig så mycket! ♥ 20180705_111207.jpg

26 reaktioner till “Guldarmband från Guldfynd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s