Godkväll allihopa!

Första dagen tillbaka efter semestern idag och ta mig fan vilket mashed potatoes jag har varit i huvud! På grund utav mitt finger var jag illa tvungen att sitta som koordinator – ett jobb jag egentligen älskar men inte idag kan jag lova er. Från 7:30-15:15 och till och med efter jag gav upp och gick hem så har det ständigt ringt i telefonen, jag kunde inte ens svara på alla samtal och vissa viktiga samtal kom inte fram fören 4 timmar efteråt eftersom att det var sådan trafik på min telefon. Populär? Fyfan! Men jag fick höra en massa positivt ifrån den tillfälliga chefen om hur duktig han tycker jag är och behåller lugnet trotts den stressiga miljön och kollegor till mig gav mig ständigt uppmuntrande klappar på axlarna eller via ord. Fina dem är ändå! Innan jag gick ifrån jobbet idag så gjorde jag något spännande & ledsamt jag kommer definitivt berätta så snart som möjligt då jag håller på att spricka här bakom datorn hihi!

Påväg hem var det – skojar inte – 31 grader även idag som det har varit sen typ lördags och även fast att det är härligt är det samtidigt tufft med det kvava vädret. Men väl hemma fick jag prata ut med min mest älskade sambo som varit hemma och ledig idag och efteråt gick vi gemensamt och handlade och till middag blir det potatisbullar med bacon, lingonsylt och knäckebröd – så gott!! Till middagen blir det att se på new girl och bara ta det lugnt och gå och lägga sig tidigare än igår då jag inte somnade fören vid 01:30 då N’s vän Denis var här och då jag skulle smita upp på toa vid 04:00 såg jag att han fortfarande var kvar haha. Vid 05:00 lade sig Niclas bredvid mig haha, vilken kämpa min älskling men kul hade han!

Hoppas ni haft en underbar dag idag och måste få säga tusen tack till alla fina kommentarer och omtanke om mitt finger. Betyder så mycket!

19 reaktioner till “18 juli 2018

 1. men åhh det är ju så gott mumms
  ja alltså ibland sätter sej allt i huvudet o man blir snurrig nästan så inte konstigt med både värme o alla samtla
  hoppas morgondagen blir lite bättre

  Gilla

 2. Inget kul när det ringer hela tiden, men skönt och höra bra ord från de runt omkring en och de som ringde upplevde säkert samma sak 🙂

  Gilla

 3. Hahah åh, inte menat roligt men ”mashed potato” var ett bra uttryck 😉 Hoppas du snart kommer in i jobblivet igen efter semestern och att fingret blir bättre 🙂 SV: ja vi har verkligen haft det såå bra 🙂 haha eller hur, mberg är viktigt att besöka 😉 håller helt med 🙂 Idag har det regnat en del och det har varit skönt 🙂 kram

  Gilla

 4. Spännande med koordinator! Jag kan verkligen inte förstå att Sverige har varit så extremt varmt?? Det har ju typ aldrig hänt…läser och ser varje dag storys på instagram ”över 30 grader, dör”. Det är helt knäppt!!!!!!!!!!
  God middag fick ni i alla fall till! 🙂

  Gilla

  1. Ja, det är riktigt spännande att vara koordinator och jag tycker det är ett riktigt roligt jobb!! 🙂
   Jag kan inte heller förstå att det är så himla varmt ute. Det är helt galet, verkligen utomlands känsla. Men skönt på ett annat sätt 😉

   Gilla

 5. Så duktig Du är! Kan tänka mig att att det kan vara mycket som kordinator …
  Så roligt att du fick positiv feedback 🙂

  Sv: aha då fattade jag nog fel. trodde det var denna som var arvet.
  Fin var den iaf<3

  Kramar!

  Gilla

 6. Första dagen efter semestern brukar vara lite jobbig. Så kul att du får så mycket uppmuntran. Alltid trevligt med bekräftelse. Hoppas fingret bättrar på sig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s