Ännu en skön hemma dag med en liten avstickare jag mer kommer att berätta om i ett annat inlägg längre fram. Annars har det varit en skön och lugn dag hemma från jobbet så att jag kan få tid att läka mitt lilla finger och sätt på en massa avsnitt ifrån new girl tillsammans med sambon som varit ledig idag han med. Känns bättre men inte bättre ännu tyvärr. Blev fisk till middag som min älskade sambo tillagat (panerad rödspetta med dill potatis och romsås) och blir lite glass och te till efterrätt. Även firat en stor händelse med winerbröd idag – inte är det väl slut med gottis för att det inte är semester längre? Ha en fortsatt trevlig kväll!

18 reaktioner till “17 juli 2018

  1. Lät som en skön dag och god mat 😀 SV: ja vi fick lilte regn men det är ju inte nog för naturen ändå.. en liten stund så var den mängden regn förbrukad 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s