God förmiddag alla fina ni!

Igår var jag hemma ifrån jobbet vilket verkligen behövdes. Mådde inge vidare i fingret och inte med förskylningen heller. Illamående, fick knappt i mig mat (frukost, lunch & middag), kändes som om jag skulle spy osv. Inte roligt alls men kan vara för att jag inte gillar att sjukanmäla mig. Skulle hela veckan ut behöva ta ledigt men så fungerar inte det då man har jobb tyvärr. Men men, jag har börjat se en ny serie – new girl – som jag legat och sträck kollat sen tidig morgon på tills N kom hem från jobbet vid 13. Tydligen hade en förändring skett i hans schema han missat & visades att han var ledig både igår och idag. Trist för honom men skönt för mig att inte vara ensam! Inget mer skedde direkt igår, åt glass till kvällen och mös framför new girl, ridicoulsness och mannen som talar med hundar. Och natten till idag har eksemen kliat och jag har inte kunnat motstå frestelsen så det är en rätt kämpig dag idag med. Men slipper arbeta såhär idag iallafall skönt nog så jag ska försöka bli bättre nu!

17 reaktioner till “16 juli 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s