Måndag – sjukanmälde mig, skulle egentligen jobbat ett dagpass idag. Idag blir det enbart en lugn dag hemma med fingret som ska bli bättre utav alla härliga krämer.

Tisdag – hemma åter från jobbet för att fingret ska få läka en extra dag.

Onsdag – då jobbar jag som koordinator. Skön lösning från bemanningsansvariga på jobbet istället för att vara hemma hela veckan.

Torsdag – jobbar även här som koordinator och undvika att mitt infekterade dinger kommer i kontakt med något som kan förvärra allt.

Fredag – ledig skönt nog och ska bara ta det lugnt.

Lördag – ledig även här och kanske ska träffa min kära kusin med familj.

Söndag – ska jobba men efteråt får vi se vad som händer & sker.

Hur mås det nu?

För tillfället är det fortfarande inte bättre. Kliar på fingret och självklart är eksemet kvar. Igår kväll började såret vara, men jag satte på första kuren av Locoid och Fucidin och lika så imorse. Jag har beslutat att inte göra något speciellt idag, bara ta det lugnt i soffan och låta fingret lufta och få bli bättre. Förhoppningsvis blir det bättre inom några dagar då kortisonen är väldigt bra som jag vet av egen erfarenhet!20180711_163515

26 reaktioner till “Min vecka & mående

    1. Tack, hoppas jag också. Det är inte alls kul att inte kunna hjälpa till på samma sätt som förut eller göra saker som man ständigt brukade göra. Men jag är tack och lov på bättringsvägen och jag ska börja sköta om min allergi på riktigt den här gången så att jag slipper vara med om sånt här igen 🙂

      Gilla

  1. Säger som de ovan, hoppas verkligen att det blir bättre snart.. Hela vardagen blir ju lite upp och ner när man inte kan använda handen som man brukar 😮

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s