Godkväll! Sista dagen på semestern & för mig med egentligen men blir illa tvungen att komma tillbaka och sjukanmäla mig. Fingret har inte blivit bättre (inte sämre för den delen heller) och vid 15:15 var vi till vårdcentralen och fick bra hjälp. Jag fick två starka krämer utskrivna (en kortison & en mot infektion) och tyvärr inget sjukintyg då det är akut tid, men han sade att jag inte skulle gå och arbeta med den infektionsrisk jag har på mitt jobb & rekommenderade en hel vecka hemma. Trist, men måste tänka på mig själv också!

Vid vårdcentralen kunde jag bara hämta ut en utav två krämer på ett apotek & det tog oss till nästa spontantripp till Farsta C för att kunna hämta ut den andra krämen och N passade på att unna sig egna krämer för skägget! Vi var tack och lov åter hemma till matchen börja & trotts att jag visste att Frankrike skulle ta VM guldet 2018 så tyckte jag ändå att kroatien kunde fått vinna också. Åt honungsmelon & nudlar till middag då vi inte kände oss speciellt hungriga och såg på Jenny’s wedding. Smörjt in mig med mina krämer och ligger nu till sängs. Jag ska sköta mig nu och äta med anpassade bestick för mig (yes idag köptes det in nya!) och inse i tid innan det blir så infekterat igen. Oh well.. Wish me luck & godnatt på er alla! ♡

14 reaktioner till “15 juli 2018

 1. nej men ditt finger åh va jobbigt du får se om kortison .hjälper dej nu å brukar ju hjälpa rätt så fort
  håller tummarna krya

  Gilla

  1. Ja.. Jag har fått eksem som har förvärrats ifrån min allergi mot nickel. Så det är tufft, men jag har nu fått kortison och infektions dämpande krämer att jag hoppas att det blir bättre. Förhoppningsvis får jag stanna hemma hela veckan som läkaren gärna vill att jag gör men får se vad jobbet tycker om det! 🙂

   Gilla

  1. Jag är nickel allergisk och jag har då fått eksem utav nickel som har eskalerat. Ett tag var jag orolig att det aldrig skulle bli bättre, men tack och lov börjar både svullnaden, eksemen och det onda/kliandet att gå mot sitt slut :’) ❤

   Gilla

 2. Stackare, hoppas fingret blir bättre snart!<3
  Bra att du sjukanmälde dig ändå 🙂 Förstår att det känns sådär , men hälsan kommer först 🙂

  Hur mår du nu? och hur känns fingret?<3

  Kramar!

  Gilla

  1. Tack snälla. Det är på bättringsväg åtminstone och återgår till jobb imorgon trist nog, men det blir nog bra 🙂 slipper vara inne hos patienterna i två dagar så att det hinner läka fint utan att jag ska få någon infektion ifrån mitt jobb 🙂
   Ja, men visst. Jag sjukanmälde mig igår och idag (måndag-tisdag) men får arbeta onsdag, torsdag och söndag plus nästa vecka förstås. Trist då jag hade velat vara hemma och läka helt, men så får det vara 😛

   Det känns bättre tack. Jag har fortfarande stundtals ont och det kliar ibland, men sömnen är tack och lov bättre och svullnaden och allt det röda har nästan försvunnit. Utav kortison krämen plus den andra misstänker jag har gjort att fingret nu har torkats ut och är hur torr som helst och får andra komplikationer som är jobbigt till vardagen, men det fungerar skönt nog. Tack för att du bryr dig ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s