Någon bok som ligger på topp listan just nu är Jenny Colgans alla böcker! Då jag första gången på denna semester åkte till mormor & morfar kunde jag inte bärga mig och köpte första delen av hennes triologi med Polly. Och jag blev definitivt inte besviken!

Det som Jenny gör som får hennes läsare att fastna är att hon skriver så enkelt men så bra! Den är med andra ord lättläst men ändå inte för enkel och har en himla massa berg- & dalbanor i romanen där man känner att sina känslorna spelas på. Underbar bok!

Polly har förlorat allt – sitt företag, sitt hem & sin pojkvän. Ledsam försöker hon ständigt ta sig upp på fötter igen & hittar en billig bostad på en ö man knappt känner till. Där träffar hon på nya spännande människor, en natt flög något in i hennes fönster som aldrig flög bort igen & kärleken tänder till igen på ett underbart sätt. Och bäst av allt – hon får göra det hon älskar varje dag!

22 reaktioner till “Det lilla bageriet på strandpromenaden

  1. Trist att du inte har något intresse alls för att läsa. Har du testat på ljudbok? Brukar fungera om man ändå är intresserad av bokens innehåll men inte har den där lusten/tiden att hålla i en riktig bok 🙂

   Gilla

  1. Gjorde du? Vad roligt att höra! Ja, det är ju tre delar med Polly, en annan med en Nina och en till bok med en annan tjej jag inte kommer ihåg. Så totalt om jag inte missminner mig fem böcker att läsa med Jenny Colgan ❤

   Gilla

 1. Kul med lite boktips även här!
  Svar: Ja, den rekommenderas verkligen! Aldrig läst någon av hennes böcker. Kikade fanns ju massor av dem,hehe.
  Älskar Köpenhamn. Ja, hopas nästan på Kroatien då det var evigheter sedan dom gick såhär långt. Återstår att se imorgon, men Frankrike är ju riktigt duktiga!

  Gilla

  1. Jag älskar att ge boktips då jag själv är en bokmal så kul att du gillade tipset! 🙂
   Jo men visst, det är ju den jag även rekommenderade i inlägget som du kommenterade på och så himla bra böcker verkligen! Härligt, ska se om jag finner den då jag läst ut några av de jag läser just nu 😉
   Jo, men visst. Köpenhamn är så fint – Danmark i överlag!
   Jaså okej, ja jag gillar Mappe eller vad han heter, 19 åringen, så att jag hoppas att han får komma till final då han är grym! Men skulle Kroatien vinna blir jag lycklig för deras skull också självklart! 😀

   Gilla

 2. ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR!!! Haha, har läst alla i den serien, plus ”Den lilla bokhandeln”, och vill såååå gärna läsa resten, hihi! ^^ Älskar dem, och hon skriver så bra!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s