Vid åtta gick vi ned för att äta hotellfrukost för sista gången för denna gång, packade och fixade iordning oss och 10:20 rullade vi iväg ifrån Elit hotell avenue. Men dessförinnan fick vi se Jan Malmsjö utanför hotell lobbyn igår & åt frukost nästbredvid Samir imorse. Göteborg levererade på många sätt & vis! Vi stannade två gånger under resans gång så vi var hemma relativt snabbt. Direkt då vi kom hem droppade vi av all packning, handlade & därefter har vi för det mesta tagit det lugnt i soffan. Jag har inte pratat så mycket om mitt mående under denna vecka men både jag & N åkte på en rejäl förskylning vi båda mår lite bättre nu & jag har även fått en relativt allvarlig allergi reaktion av nickel på högra ringfingret. Svullen, totalt röd med blåser & eksem som blivit till sår och ja, ni kan förstå att det både kliar och gör jäkla ont. Men förhoppningvis går det över – klaga gör inte så att det blir bättre!

Däremot måste jag få säga hur gullig min älskling är. Han fixar & donar med mitt finger, han plåstrar ständigt om det & till middag blev han hemlighetsfull. Då hade han tänt vår mini brasa, lagt upp fint med spenat, mozzarella, tomat, oliver, lufttorkad skinka med ett gott vin från Mallorca. Så galet mysigt!! Och satt vid bordet och åt och pratade. Självklart blev man bara mer kär i sin fina karl. Annars är man en toka förstås då han även har gjort specialbestick till mig så jag inte kommer åt nickel. Man kan inte annat än älska honom!

17 reaktioner till “14 juli 2018 – åter hemma

 1. nej men oj inte kul med varken finger eller förkylning hoppas båda år över. det är så gott med hotelfrukost så det kan man inte missa 😀 kul o se kändisar oxå

  Gilla

 2. Så trist med sommarförkylning och fingret ditt ..men låter ändå som ni haft det riktigt mysigt och bra ❤
  Ser mysigt ut 🙂

  Kramar!

  Gilla

  1. Ja, han är allt för go min kära pojkvän! Ja, maten var hur god som helst och mätt blev man även 😀
   Jag försökte kommentera på din blogg förut, flertalet gånger, men det stod att allt vart felaktigt osv ^^,

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s