Ytterligare underbar dag i Göteborg tillsammans med sambon & mina föräldrar. Blev att stiga upp runt åtta & frukosten var jätte smarrig men stökigt & inte riktigt så att man förstod vart allt fanns osv. Vid 10:30 gick vi tillsammans till Universeum för att kika runt vilket var jättetrevligt och sen så tog vi en promenad till en restauramg för lunch vilket var gott men kändes lite som lurendrejeri.

Mätta & belåtna gick vi vidare till trädgårdföreningen & promenerade längst vattnet & bland alla fina blommor. Otroligt trevligt och i jämförelse med Danmark var det superfint då det i Danmark var mer ruttet. Vi tog sedan en god öl/cider på en uteservering vilket var hur mysigt som helst innan vi vilade en halvtimma på rummet innan vi spelade lite minigolf. Det har varit runt 29 grader här i Göteborg idag att vi allihopa känt oss trötta & tog en middag på hotellet. Dyrt men gott! Nu ligger vi i våra sängar, vi ska se på tv & dricka kaffe innan vi somnar skönt nog. Hoppas er dag varit bra!

9 reaktioner till “13 juli 2018 – sista heldagen

    1. Ja, den här sommaren har varit helt fantastisk! Jag sörjer inte en enda minut och jag tycker ändå att jag har tagit vara på den här sommaren så gott jag kunnat 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s