Idag bad vi om en skön sovmorgon & ta frukosten senare vilket mina föräldrar gick med på. Så vid nio åt vi skönt nog frukost, packade efter det och gjorde iordning oss och satt i bilen runt 11-12:00. Tittade på lite sevärdheter så som havsfrun, ett kapell utifrån och likaså med operahuset plus att vi åkte runt i Christiansstad innan vi åkte vidare mot Göteborg. Vi var framme vid 18:00 & tog det lugnt på hotellet fram till 19:00 innan vi tog oss en promenad runt i denna värmen. Så underbart! Åt middag på the bishop arms och ta mig tusan så trevligt det var med charmiga servitörer. God mat även då vi åt torsk & saltcaramell glass till efterrätt. Mums! Gick förbi coop innan vi kom tillbaka till hotellet där vi köpt med oss badsalt. Man ska allt passa på då man har badkar i närheten!! Blir bada nu & bara ta det lugnt inför en ny dag imorgon.

Hoppas ni haft en underbar dag idag!

13 reaktioner till “12 juli 2018 – från äventyr till nästa

 1. Det låter som att ni har en väldigt fin semester! Såg att ni varit i Danmark också 🙂
  Vad har varit det bästa under er resa tycker du?
  Själv har jag tillbringat nästan två veckor i stugan nu, är bara hemma och vänder nu, för jag åker tillbaka dit ikväll 🙂

  SV: Ja det kan verkligen vara värt det då tycker jag! Så har jag alltid varit. Har alltid sparat pengarna jag har fått och lagt dem på något jag verkligen vill ha och så är jag fortfarande.

  Nu är det ju sådär varmt här i Sverige igen, så jag håller fortfarandw kvar vid vad jag sa, just nu är jag inte alls avundssjuk på de som åker utomlands 🙂

  Hoppas du har en fortsatt fin semester!

  Gilla

  1. Ja, att ta in på hotell med ett badkar var rena rama lyxen! Något jag i framtiden kommer att försöka göra oftare då vi inte har någon här hemma 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s