Hem från Mallorca

Sista Mallorca inlägget! Vi vaknade sent, packade noggrant ned allt i resväskorna & sen så checkade vi ut 12. Åt lunch på Cappucino där vi åt tre rätters & njöt innan vi spelade lite minigolf. Roliga med det var att vi åter kom lika som senaste gången!! Vi åt baugette, sallad & frukt vi köpt på euroski supermarkt & vid 18:45 blev vi upphämtade av en transfer buss som tog oss till flygplatsen. Förseningar på hem vägen också då den skulle åkt 20:35 men gick närmare 22:00, men det gick bra! Vi fick sitta längst gången, jag & Niclas, med två jätte konstiga par bredvid oss. Mina hånglade nästan i 3 timmar & 45 minuter medan de som satt bredvid Niclas satt sätt på Niclas ställe där han har skorna & allt och den andra på golvet?! Haha. Aja, det gick smidigt att landa & det gick smidigt att hämta resväskorna. Det gick även smidigt att ta oss till door to gate bussen som tog oss hemåt. Vi landade runt 01:10 & var inte hemma fören 02:00-02:30. Fixade lite med det nödvändigaste innan vi somnade!

7 reaktioner till “Hem från Mallorca

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s