Sista Mallorca inlägget! Vi vaknade sent, packade noggrant ned allt i resväskorna & sen så checkade vi ut 12. Åt lunch på Cappucino där vi åt tre rätters & njöt innan vi spelade lite minigolf. Roliga med det var att vi åter kom lika som senaste gången!! Vi åt baugette, sallad & frukt vi köpt på euroski supermarkt & vid 18:45 blev vi upphämtade av en transfer buss som tog oss till flygplatsen. Förseningar på hem vägen också då den skulle åkt 20:35 men gick närmare 22:00, men det gick bra! Vi fick sitta längst gången, jag & Niclas, med två jätte konstiga par bredvid oss. Mina hånglade nästan i 3 timmar & 45 minuter medan de som satt bredvid Niclas satt sätt på Niclas ställe där han har skorna & allt och den andra på golvet?! Haha. Aja, det gick smidigt att landa & det gick smidigt att hämta resväskorna. Det gick även smidigt att ta oss till door to gate bussen som tog oss hemåt. Vi landade runt 01:10 & var inte hemma fören 02:00-02:30. Fixade lite med det nödvändigaste innan vi somnade!

7 reaktioner till “Hem från Mallorca

  1. Det är alltid tråkigt att lämna när det har varit trevligt, men det är skönt att komma hem också. Typiskt att man hamnar hos konstigt folk!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s