Idag var nog den bästa dagen på hela Mallorca för min del! Det var dagen innan vi åkte hem, en onsdag för en vecka sedan, och vi vaknade sent, åt lunch längst stranden och gjorde en favorit i repris – gick och lade sig i poolen! Den här dagen orkade N inte mer än 15 minuter, men jag fick sola 25 minuter innan det blev pool häng i 10 minuter och så gick vi upp snabbt för att snygga tills oss till kvart i fyra. Vi vart upphämtade utav en tysk kvinna och det roliga var att Tyskland spelade en separat match så som Sverige den onsdagen och vi alla tre satt i framsätet i 1 timme och 20 minuter och kollade match resultaten. Väl framme vid Rancho Grande så fick vi dricka lite vatten då det var så sjukt varmt som alltid och inväntade in hela gruppen. Sedan hämtade vi varsina hjälmar (vi som skulle rida) och fick en varsin häst och red i en timme. Man kunde: rida i nybörjar gruppen, vi kunde rida med medel gruppen som innebar att man skulle trava framåt plus skritta, avancerad då man skulle kunna galoppera självständigt eller sitta i häst och vagn. Vi valde nybörjar gruppen då N aldrig hade suttit på en häst förutom någon gång då han var 5 år gammal. Vi båda tyckte det var sjukt tråkigt, speciellt jag som älskar fart och fläkt på hästryggen, då vi skrittade fram i en hel timme bland öken natur. Men trotts det var jag oerhört glad över att åter få sitta upp på hästryggen som jag inte gjort sen 6 år tillbaka eller liknande. Jätte mysigt!

Tog oss en öl och tittade på hästarna, papegojorna, en massa påfåglar, kalkoner och kyckling ungar som sprang runt omkring oss innan vi alla gick ned till Tjuren då man kunde tävla i Rodeo. N var med i tävlingen, men eftersom att han inte kände att det var på riktigt eller hur man ska säga klev han själv av då han höll på att ramla av. Ingen tissa för oss haha som vinsten var! Vi satte oss sedan till bords (långbord i trä med träsits) och fick barbeque och umgicks med alla i gruppen. Det var jättegott och det blev lite sangria till maten! Gitarr show med hyllning för Avicii och efter det så fick vi lära oss att dansa linedance vilket både jag och N var med på. Så sjukt roligt var det!! Hästshow och lite människoshow med linedance ifrån cowboyarna och efteråt fick vi åka hemåt. Så sjukt trött då vi landade i sängs runt halv två på natten, men vi båda har haft en underbar onsdag med 3-0 mot Mexiko på Sverige matchen också!!

20180627_193530.jpg

20180627_194930.jpg

20180628_094421.jpg

17 reaktioner till “Cowboy/girl i Mallorca

 1. åh vilken bra dag 😀

  sv; ja det är mysigt att besöka furuvik. jag var där aldrig förra året men året innan där var jag där 😀
  härligt att ni har haft det så bra i mallis. min syrra och hennes familj åker dit ikväll ;P
  åh skönt att du har massa semester kvar ju, eller ja, nu är jag lite sen med att svara så men du har ju lite kvar av semestern i alla fall 🙂 jag går på semester v.30 men passar på att njuta av sommaren ändå när jag kan nu när jag är ledig på helgerna och efter jobbet 🙂
  åh nej, shit vilket dyrt schampoo. hoppas att det är bra. haha! 😛
  kram ❤

  Gilla

 2. Härligt med hästritt!
  Svar: Åh ja så himla synd att vi inte vann men England var helt klart bättre. Frågan är vem man skall heja på nu 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s