Idag var N uppe först av alla vilket är sjukt ovanligt – men mysigt med god frukost med familjen. Vi spelade 11 discgolfs korgar innan vi gick upp, snyggade till oss och vid 13 var vi hemma hos min morbror och firade kusiners födelsedag om en vecka. God mat, god efterrätt & trevligt sällskap! Jag & N for hem med bilen för att hinna se Sverige spela vid 16 (dock var jag tvungen att parka bilen att jag missade nationalsången..) och så trist att de nu åkt ut… Men lite väntat tyvärr. Mysigt eftermiddag/kväll blev det med familjen, mormor & moster & pizza till middag. Nu ligger jag propp mätt i sängen, precis lindat mitt skadade finger & ska sova. Så trött!

11 reaktioner till “7 juli 2018

  1. Vilka söta bilder på dig!
    Jag noterade att du har en guldig uggla i kedja runt halsen – så ljuvligt smycke!

    (Sent) Svar: Tack för din kommentar!

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s