I samarbete med Cocco.se

klänning4

Soliga dagar blir roligare när du får glassa runt och känna dig snygg i en underbart romantisk bohemklänning! Denna modell är i omlottmodell vilket gör att du kan knyta den som du själv önskar. Färg finns i : vit/blå och i brun som på bilden här ovanför som heter coffee. Free size modellen motsvarar M/L.

Otroligt fin klänning som ser så himla skönt ha med sig på stranden eller en varm och ska just den här klänningen på hemsidan, men jag hittade däremot en kjol i samma stil som är hur tjusig som helst som ni kan hitta HÄR! Om ni gillar stuket på klänningen men inte färgen så finns det flertal andra modeller/färger HÄR!

bikini1

bikini2

Det var inte det enda som köptes in ifrån hemsidan utan jag köpte även en välbehövlig bikini. En ursnygg Amalfi bikini som satt hur fint som helst! De varnade på cocco.se att bikinisarna är små i storlekarna och rådde att man skulle köpa en större storlek än vad man hade vilket jag gjorde och som sagt satt den hur fint som helst!

Maxa din beach look och se extra vass ut i skarpa kontrastdetaljer! Fodrad push-up modell, vadderade kupor och följsam resår för god passform. Ni hittar bikinin HÄR!

I samarbete med cocco.se har jag även fått möjlighet att hålla en tävling, så håll utkik!

11 reaktioner till “Nytt ifrån Cocoo.se

  1. Kul med lite nytt i garderoben, fin klänning!
    Svar: Nä å olika det där, men detta är gott. Sedan är ju rosé fantastiskt gott på sommaren och rött mer till höst/vinter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s