Herrejösses vilken dag! Steg upp tidigt för att äta frukost tillsammans med mormor & Niclas innan vi mysigt i soffan innan jag och mormor åkte iväg för att hämta mamma på jobbet som idag gick på semester! Varit i centrum och handlat och Niclas kom efter med elcykeln, ätit subway till lunch och efter det åter bara tagit det lugnt framför fotbollsmatchen klockan 16:00. Då min bror kom hem runt 18:00 fick vi prov åka hans nya golf R 2018 som köptes in idag och jääklar vad man tappade magen uppe i luften då vi flög framåt haha! Fotbollsmatchen Brasilen-Belgien var en stor förlust för oss då Niclas sade: ”vinner Brasilien så förlovar vi oss”, nix ingen förlovning här inte… Haha!

Dags att sova och en ny dag väntar runt hörnet. Hoppas ni fått en bra fredag idag!

5 reaktioner till “6 juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s