36323976_10212878970233808_4159581951075811328_n

Som många vet var jag i Mallorca tillsammans med min kära sambo förra veckan och vi åkte då ut på en härlig upplevelse på en fabrik som heter Majorica. Majorica är en pärlfabrik som är känd för att göra fina imitationer utav riktiga pärlor och är hur fina som helst. Och dyra!

Majorica vart funnen för över 125 år sedan i en stad som heter Manacor som ligger på ön Mallorca. Idag är det en fabrik i Manacor som fortfarande tillverkar de finaste och unikaste design pärlor i smycken med en touch av Medelhavet.
I den här fabriken kan man se hur de tillverkar deras smycken och man kan även förstås handla en massa fina men dyra smycken hos dem som kan vara värt varenda pengar.

Jag var väldigt skeptisk till att köpa med mig något härifrån pga min allergi. Jag ville inte köpa dyra fina saker om jag ändå inte kan använda mig utav dem. Men min underbara sambo gav sig inte och ville så gärna köpa mig ett par fina örhängen. Han tyckte själv att det skulle vara roligt att ha ett par ifrån den här fabriken och det håller jag helt med om! Det är guld och jag har använt de en gång redan och jag är så sjukt nöjd! Jag har heller inte reagerat på örhängena tack och lov och förhoppningsvis gör jag det aldrig.

Jag är så glad över att ha en sån fin pojkvän som min fina Niclas som köpte mig ett sådant här fint par. Jag kan inte annat att le över att han bryr sig så mycket om mig och vill ge mig fina saker som egentligen är helt onödigt men betyder så mycket för att dem kommer ifrån honom! Jag älskar honom innerligt och jag älskar även mina fina pärlörhängen ifrån Majorica!36358234_10212878970033803_5903671623411564544_n

10 reaktioner till “Pärlörhängen från Majorica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s