Vilken natt!! Jag vet inte vad som hände och har aldrig upplevt det förut men inatt efter midnatt så såg jag något vitt springa förbi mig. Kan ej minnas om jag sov eller liknande, men tror jag var helt vaken och pga det kände jag att jag inte vågade somna om och sov inte fören runt tre snåret. Så jobbigt! Men tillslut somnade jag och vaknade runt sju. Vid 10:30 satt jag, N och mormor i bilen mot Stockholm, stannade vid Eskilstuna för att få i oss lite lunch och lämnade sedan av mormor hos mina föräldrar och åkte hemåt mot oss. Vi passade på att packa upp en massa och städa då det har blivit lite kaos artigt då vi inte har varit hemma i typ 24 timmar i lägenheten på länge och sedan kom hans vänner över runt 16:00. Blivit spelkväll med playstation med dem och precis beställt mat via onlinepizza. Mums! Får se om vi kommer att sova i lägenheten eller om vi kommer att åka till mina kära föräldrar för att lättare roa mormor imorgon!36706343_10212915758313487_265400314281066496_n.jpg

12 reaktioner till “4 juli

  1. jag är undersköterska som du fast sjukskriven nu sen ett år tillbaka .
    sånt där vitt är ja väldigt intresserad utav o tror att det finns upplever mycket o tänker då på min pappa och min svärmor som gick bort nästan samtidigt i år

    ha nen fin morgon dag kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s