Stort grattis min kära mormor på 77 års dagen. Till din ära kommer vi rullandes emot dig ifrån Stockholmia för att fira din underbara födelsedag. Jag hoppas att du har det bra tills dess & älskar dig en massor!!

6 reaktioner till “Grattis mommi

  1. Sv: ja shopping är alltid kul! Ja visst var bikinin fin? Älskade den! Men åh vad gullig du är som tycker om både min och Emelies blogg, kul att du tycker om dom!☺️ Måste säga att din blogg är grym med! Riktigt fin och rolig att läsa <3Ja nära och kära är de bästa och viktigaste som finns! Stort Grattis till henne! Vad mysigt med lite födelsedagsfirande! Jättefin bild! Ha de bäst fina du ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s