Idag har det blivit en riktig härlig spontan dag som avslutats på bästa sätt! Blev att vakna vid nio, ringde mormor för att gratta henne på födelsedagen vid 11 & då säger N ”varför åker vi inte till henne istället?” Två & en halv timme senare (med omringad av idioter på ljudbok) var vi framme i Örebro för att fira min älskade mormor. Så glad blev hon även förstås med att få hit fler på besök på sin födelsedag och fick lite röda rosor & en nobless ask utav oss. Min morbror med fru var här så vi åt middag (fisk) tillsammans & avslutade med tårta och kaffe innan de åkte hem strax innan åtta. Jag & N passade på i en halvtimme att spela tennis innan vi tittade på matchen och nu tar vi det bara lugnt efter många samtal, skålandet av vin & kaffe och rulltårta till kvällen. Nu blir det allt sänger!

6 reaktioner till “1 juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s